SÅ HIMLA PEPP!

Har just beställt tealfärg och vit toner till mitt hår!! ÄR SÅ HIMLA PEPP! VILL HA FÄRGEN NU SÅ JAG KAN FÄRGA NU PÅ EN GÅNG! och i helgen ska jag umgås med härligaste människorna på jorden och bleka mitt hår! IT WILL BE AWESOME!! TACK OCH GODNATT!!!!

Ursäktar för det korta inlägget men är för trött för att orka skriva något vettigt och för pepp för att kunna tänka på annat!!;)

Happy Birthday!

Har inte sådär jättemycket att skriva om för tillfället! Idag har jag haft nationella prov i svenska B och det gick väl någorlunda, det är skönt att ha gjort det åtminstone! För övrigt så har jag helt glömt bort att äta något idag...fail på mig.

Funderar på hur jag kommer kunna sova nu när jag kollat på Amnesia och Penumbra videos hela dagen och nu sitter jag och ser på Dead space videos. Jag är verkligen smart ibland, haha! Men jag ska gå och sova nu för jag är verkligen helt slut efter allt skrivande!

Och min underbara mamma fyller år idag! Grattis mamma!<3

Post-apocalyptic

(^∇^)おはよー♪ Sitter för tillfället på skolan och har multimedia, men känner mig inte så motiverad för jag har bara sovit tre timmar inatt! Så tänkte redogöra lite snabbt för ännu en av mina stora inspirationskällor!!!



Något som jag har inspirerats av under en lång tid är Post-apokalyptisk konst men också från post-apokalyptiska filmer och böcker. Det är skrämmande men vackert och fascinerande på samma gång och handlar till största del om att världen och civilisationen har gått under av någon slags katastrof. De post-apokalyptiska historierna, spelen, konsten eller filmerna utspelar sig efter katastrofen i en förfallen värld. 







Det finns lite olika tolkningar på post-apokalypsen, några är mörkare & dystrare medan andra faktiskt känns hoppfulla.





Det finns också många post-apokalyptiska filmer som exempelvis:







och självklart en av mina favorit tv-serier!



Nu ska jag gå och göra nåt vettigt, som att anmäla mig till trafikskolan!( ゚▽゚)

金曜日

ヾ(^∇^)おはよー

Äntligen fredag! Helg! WOHO!!! Det tänkte jag fira med fina ulzzangs och min största inspirationskälla Park Young Hee!





(///∇//)♡

Tänkte att jag skulle avsluta det här inlägget med en härlig låt...ELLER?



FREDAGFREDAGFREDAG! EVERYBODY'S RUSSIAN!


TREVLIG HELG!!!( ̄▽ ̄)

コンバンハ!!!!

God kväll allesammans! (^∇^)

Kom just hem efter en lång dag, först skola och sen japanska från klockan 6 till åtta! Är ganska trött, men det är så värt! Haha, dagens lektion var lika rolig som alla andra...och som vanligt fick vi lära oss konstiga ord! ( ´ ▽ ` ) 
Ord som: Offer och att offra, blodig samt några ord för olika demoner. Med andra ord har det varit väldigt roligt, och fyllt med mycket skratt! 

(≧∇≦) Sitter för tillfället inne på Tumblr, tittar på lite bilder och skrattar. Och är förföljd av Friday låten.
Usch.


(///∇//)♡  AAAARGH! I friggin love this DA-artist!!!!



Hoho, I vilket fall så har det varit en prima dag! Fast nu är jag trött och vill gå och sova! Så nu säger jag tack och godnatt!


OYASUMI!!! ( ゚▽゚)




ゴメンナサイ!!!

Nu har jag lanat färdigt!!

Haha, skämt åsido. Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har haft så fullt upp med diverse, både skola och spel. 
Men nu är jag tillbaka för nya tag! (^□^)


Bjuder på en Miku cosplay av Shuichicos@Deviantart!

För övrigt så har jag varvat Dragon age 2, Sett klart på Panty & Stocking-serien samt börjat spela Dragon age Origins:Awakening!
Är sjukt pepp på cosplay! Och på att färga håret! 

Jag vet dock inte om jag hinner fixa min cosplay tills Uppcon, men ska försöka!
jag vill verkligen cosplaya! 
Uppcon närmar sig med hastiga steg så börjar känna mig lite småstressad! Nu är det nog dags att resa sig ur soffan och skrida i verket om det ska bli nå cosplay!(≧▽≦)


Önska mig lycka till!!!

RSS 2.0