First and last

Första dagen på den sista arbetsveckan! Det känns skönt, fast ändå lite tråkigt. Jag trivs verkligen på mitt jobb, personalen är jättetrevlig och de boende på äldreboendet är också väldigt härliga, sådär som något dementa kan vara. 
(^∇^)



Jag har kommit igång med att vara nyttig och har även börjat motionera! Jag åt precis en härligt syrlig frukost i form av melon och vindruvor och till det drack jag grönt te. Jag åt också två hårdbrömackor och fick ner några klunkar av drickyoghurt. Det var väldigt gott faktiskt, haha. Att bara äta nyttigt är inte tillräckligt så senare efter jobbet ska jag och min käre vän Agnes ut och ta en powerwalk. Hennes blogg hittar ni här
Känner mig jättepepp! (≧▽≦)

Tumblr är en väldigt bra sida för motivation och där kan ni bland annat hitta ''bloggar'' som ger en tips på att gå ner i vikt och hur man ska motionera på ett hälsosamt sätt.  Skinnychicks, PYH och vänner är vad som motiverar mig när jag tränar. Det är viktigt att få stöd för då blir det enklare och roligare att träna. Därför är jag väldigt glad över att Agnes samt andra av mina nära vänner också är hälsosamma nu. 



Bildkälla

Hoppsan...

Till att börja med ber jag om ursäkt för min frånvaro. Min blogg har visst legat och dammat sedan mitt sista inlägg om Uppcon. Uppcon det här året var en himla upplevelse eftersom jag fick se ett band från Japan som heter Versailles som jag tycker väldigt mycket om. Dessutom stod jag näst längst fram under hela konserten!!! 

För det andra planerar jag att flytta min blogg till en ny adress där jag kommer(förhoppningsvis) att vara mer aktiv. Jag kommer fortfarande skriva om mitt händelselösa liv, Japan, Korea, musik, klädstilar och mer, men känner att min blogg behöver ändras om lite. Vill göra den lite roligare och mer spännande så tänker ändra design, skaffa ny header och börja ta mer egna bilder att lägga upp! ( ゚▽゚) Min blogg behöver ett lyft helt enkelt!

Och för övrigt så har jag spenderat helgen hos min underbara pojkvän där jag blev bjuden på gomiddag av hans föräldrar! Och så har jag haft Disneymaraton med mina vänner! (^∇^) Jag är dessutom svarthårig numera. DURRHURR. Jag kan verkligen aldrig bestämma mig hur jag vill ha mitt hår<3

Sist men inte minst. KOREANSKA KILLAR HAR SJUKT SNYGGA KLÄDER!!! 



GAH! BEAUTIFUL CLOTHING WHY U NO MINE????<3


Peppen!!

Jahaja, nu har man klippt lugg och toppat håret! Man måste ju vara fin inför Uppsala, haha! (^.^)
Kan inte fatta att vi far imorgon!!!

Sitter hemma hos min kompis och peppar med bra musik och Skäggelicious på skype och jag börjar äntligen bli klar med skolarbete. Nu har jag bara 5 st uppgifter kvar att göra -_-

Så nu blir jag borta i några dagar, men jag lovar att blogga när jag kommit tillbaka från Uppcon! Måste ju berätta hur awesome det varit osv! Och jag är alldeles för trött och slö för att orka ladda in bilder på mitt hår just nu så jag gör det när jag kommer tillbaka från Uppcon istället. Srry.

Nu ska jag kila och dricka lite vatten, tihi.

Ha en trevlig kväll! :)


RSS 2.0