Goggles

Woho! Idag fick jag mina efterlängtade goggles och mina tights! :)

Och jag är egentligen alldeles för trött för att skriva...blir mest trams. Men tänkte bara säga godnatt! Jag återvänder med en bild på nygrejjorna! ;D

Och nu...imorrn...idag...är det nyår!!! Blir filmkväll hemma hos min kära vän Jonas! Känns bra att få träffa folket igen, har knappt sett någon på hela lovet! :(



Hmm...första bilden jag laddat upp här som är på mig xD

Natti Natti!!

Sound of Music

Bara ett snabbt litet inlägg...

Idag var jag på stan med Elly men sen kom Emma också :) Vi gick omkring runt halva stan och provade kläder men trots det så hittade jag bara en tröja som jag ska ha till nyår!

Köpte också en röd lipliner från MAKE UP STORE. ;D

När jag kom hem så satt jag och mamma och såg på Sound of Music som jag faktiskt aldrig har sett förut, den var jättebra men blev lite otillfredsställd med slutet :) men bra var den!

Imorrn tvingar min kära mor mig att städa och röja övervåningen, mitt rum och toaletten. Det känns lite trist på ett lov men lika bra att det blir gjort. Sen eventuellt om jag inte är begravd i städandet så ska jag och min syster fota lite och kanske kommer Elly också! ;)

God natt med er! (^^)

Pengar pengar pengar

Känns inte riktigt som att jag tagit vara på mitt lov. Men i morgon blir det ändring på det! För imorrn ska jag på stan med min kompis Elly och kolla efter nya skor, kläder och en lipliner! Då ska det shoppas, med måtta! Och så blir det till att fira nyår hos Jonas mest troligt. Det var väldigt längesedan jag var där! Saknar hans hus och hans hund :(

Och jag ska spara ihop lite pengar så jag kan köpa hårförlängning! D: Pengarna verkar inte räcka nån vart nu för tiden. Haha, men vi får studiebidrag snart så det ordnar sig nog! Funderar dock fortfarande på om jag ska köpa bruna eller svarta extensions. 

Ajja, meanwhile så får ni några väldigt vackra bilder av silent-order på Deviantart! 













Vackra, sensuella och mycket inspirerande bilder :)



Vampyrer för också dagbok

Hm...inte gjort så mycket. Får nästan lite dåligt samvete! Har dock sett Snövit två gånger idag, tack vare min syster som tvingade mig att se den en gång till!!!!

Däremot har jag spenderat kvällen med min kära vän Matildisch och sett på Vampire Diaries. Nerdy Much? 
Men jag föredrar den verkligen framför Twilight. Usch och fy. 

Jag menar Damon är underbar, Elena är helt okej och faktiskt mer realistisk än Bella som verkar acceptera allt som om det inte vore mer underligt än att folk torkar sig om näsan när de är snuviga. Okej, konstig jämförelse där men i alla fall! :)



För er som inte vet vad Vampire Diaries är så är det en pågående serie om en 17årig ung kvinna vid namn Elena, som nyligen förlorat båda sina föräldrar i en tragisk bilolycka. Hon bestämmer sig för att rycka upp sig och går till skolan som vanligt där hon träffar den nya killen i klassen; den mystiska och väldigt stiliga Stefan. 
Och jag antar att ni kan lista ut ganska mycket själva där. Vampire meets Girl. Lovelydovely och allt är bra! Eller?
Inte om Stefans bror Damon får bestämma!

Dramatik, magi, spänning och massa kärlek förstås!

Ni får se den själva helt enkelt! :)



Älskar den där klänningen! Jag är verkligen svag för sånna kläder!! D: GE MIG!!!<3 
jag har seriösa cravings efter en sån klänning just nu! Måste spara pengar!!!

Haha och sen så har jag suttit och tittat på när min syster och hennes pojkvän spelat COD II på Xbox 360 som dem köpt nyligen och snart så blir det nog till att sova!

God katt på er allihopa! ;D


I brist på ett liv

Wow...öh först tänkte jag att jag skulle berätta om gårdagen. Eftersom att det inte gick så bra att vara uppe till två för att öppna paketen (Alla däckade...) så blev det på lördagsmorgonen istället. Jag fick massa finfina grejer, bland annat en ritplatta!! Och sen fick jag besök av min kära pojkvän! :)

Men hursomhelst! Idag beställde jag ett par goggles och ett par svart/vit randiga strumbyxor som jag verkligen längtar efter! Jättesnygga verkligen :)

Ska också försöka få mina föräldrar att beställa Uppcon-biljett åt mig så jag kan åka dit! Jag är väldigt sugen på att åka dit i år!!!

Hade inte så jättemycket mer att säga för tillfället. Förutom att jag nu ska ta mig en bit choklad och sätta mig och se på någon film. :)

Och jag måste fixa en header snart, tycker bloggen ser så dyster och trist ut utan en :(

American Eagle

Nu är det jul på riktigt. Jag, mamma och pappa sitter i soffan och trycker i oss energi så vi ska orka vara uppe till två då vi ska öppna våra julklappar! Vi öppnade några hos farmor och farfar men har en del kvar här hemma!

Men jag kan ju berätta om de julklapparna jag fått öppna hitills! :)
Jag fick en American Eagle T-shirt, Sumi-e, presentkort, en mysig kofta, godis, hårsprej, schampoo och örhängen ;D
Är väldigt nöjd, men är också nyfiken på återstående julklappar som ligger kvar under granen.

Laddar upp nån bild på vad jag fått senare ;)



GOD JUL!!! :D

Ingen jul utan FESTERligheter

Bara en snabb uppdatering med lite finfina filmtips. Kanske dock inte standard-valet för julafton men helt klart underbara och sevärda filmer som de flesta nog har sett eller hört talas om!

Det är verkligen ingen riktig jul...eller någon annan högtid... utan underbara filmer som Nightmare before Christmas, Corpse Bride ,Coraline, Sleepy Hollow och Familjen Addams<3

Familjen Addams är verkligen en av mina absoluta favoritfilmer. Har växt upp med filmerna och har alltid älskat dem. Som sagt är och har Wednesday alltid varit min favorit i filmerna. Hon är cool, iskall och creepy. Vad finns inte att gilla? 

Sleepy Hollow är en lite kuslig men jättemysig film med Johnny Depp och Christina Ricci som spelar Wednesday i familjen Addams!!! Haha fattar inte att jag inte lagt märke till det förut. Tyckte väl att dem var lika varandra :D



Men hon har verkligen växt upp! Hon är inte lilla Wednesday längre :(



Så grymt vacker tjej! Och hon har ett väldigt unik utseende :) 





Anyhow, jag rekommenderar dessa filmer till alla som gillar film i stil med Tim Burton; lite kusliga, märkliga, vackra och självklart humoristiska(ganska natt svart humor dock xD).

Wednesday på en Onsdag

Jahapp så här är jag nu. Startat en ny blogg... PÅ SVENSKA! 

Så sjukt less på stilmallarna, begriper dem inte och har ingen snygg bild att använda som header heller ;o
Men nu ska jag försöka vara aktiv här och blogga ofta...re....

Ifall någon undrar över varför jag valde namnet Miss Wednesday så kan jag väl upplysa er om att jag verkligen gillar familjen Addams, speceillt Wednesday :) så sjukt cool tjej! Och på tal om det så är det ju faktiskt Onsdag idag! :D





Lol, Det är högstadiet all over again! (-.-)


RSS 2.0