I miss dat blue

Saknar mitt blåa hår och jag har bestämt mig för att färga det blått igen! Tänkte också att jag kanske provar vitt när jag ändå håller på att bleka osv...men vi får se. Vill ju inte att håret ska falla av ( ̄へ ̄)

Anyhow, har just ätit plättar( eller pannkakor.. beroende på vart man växt upp) =) Behövde lite energi efter jag haft idrott. Det var dans vilket är nåt som jag inte är speciellt bra på. Men mot all förmodan så gick det bra, trots min ovighet. (-,-)

Det här blir ett kort inlägg....för jag har faktiskt inget intressant att skriva om just nu. Förutom att det snart är sportlov! Och lovet ska spenderas med vänner till största del, sen får vi se vad mer som hinns med! :D

Orelaterad bild :)


I lol'd. (^□^)

HEJ HOPP SÅ LÄNGE!


No ordinary nerd


Jag tänkte att det kanske är på tiden att jag berättar lite om mig själv. Haha :) 

Till att börja med så är jag väldigt japanintresserad. Älskar Japan! Deras kultur, musik och klädstilarna som alltid varit en stor inspirationskälla för mig.

Här har ni några exempel på olika stilar från Japan :D

Visual kei




Oshare kei



Gyaru 



*___*  så vacker! ^

Lolita



Decora





Förutom att jag älskar Japan så är gillar jag också spel. Jag är en liten nördig gamer innerst inne;) Who could have guessed?

Jag gillar spel som Neverwinter nights 2, Dragon Age: Origins, Silent hill, Resident evil, Final Fantasy och Dead Rising. Väldigt mycket rp och zombiespel med andra ord ( ̄▽ ̄)

Och jag är galet pepp på Dragon age 2 som kommer ut snart!!! (≧∇≦)



Jag tror det blir allt för det här inlägget.

Om det är något ni undrar om mig, fråga;D

In real life?

Jag måste bara berätta om i Onsdags då jag skulle åka hem från japanskan med en kompis. Hon skulle övningsköra hem och precis innan hon satte sig i bilen så sa hennes mamma: ''Vi bör undvika att få motorstopp nu för bilen har nämligen nästan ingen ström i batteriet.'' Och vad händer? 

Jo, mitt i korsningen får hon motorstopp och vi sitter där som vilsna pingviner och undrar vad sjutton vi ska ta oss till! Det slutade dock väl eftersom det visade sig att hennes pappa inte hunnit hem ännu så han vände om och kom och hjälpte oss. 



Så vi satt och huttrade i bilen i 25 minus grader tills vi äntligen kom iväg igen. Och sen körde min kompis mamma en tag men eftersom att hon har haft mycket yrsel på sista tiden så fick min kompis köra. Jag satt helt spänd och höll tummarna att vi inte skulle få motorstopp igen hela vägen hem. xD haha!

Nog om mina äventyr!

Ikväll blir det chilla med kompisar, se på film och tjocka! :D

Så ni får ha en jättetrevlig kväll alla glada, nördiga människor därute!

OCH BTW, Är det någon annan än jag som skriker till eller ropar när man blir slagen i ett spel?


Chocolate

Gjorde precis en kladdkaka som blev lite konstig. När den varit i ugnen i 10 minuter började den svälla upp och ha sig! Men vi får se hur den blir när den stelnat en stund!


obs, inte min bild. Bilden är tagen från google :)


OMNOMNOM<3

Och ja, jag gillar att baka! =)
För övrigt så hade jag en väldigt trevlig dag på skolan. Jag, Shaggy, Agnes, Saki och Ricktard satt och lyssnade på nostalgiframkallande låtar som exempelvis Digimon openinget, Sailor moon och Pokemon openinget! Asså jag dog lite av skratt då jag och Agnes märkte att han som sjunger i Digimon OP:et får världens basröst när han säger ''färd''. Hahahah<3

Nåväl nu ska jag sitta och se på tv och kanske ta mig en bit av kladdkakan! ;)

HEJHOPP! :)





Be my valentine

Jahapp, idag är det alla hjärtans dag. Det hade nog känts mer romantiskt om jag hade kunnat spendera den med min pojke men ack han är sjuk :(

Idag tvingade min svenskalärare oss att skriva kärleksdikter och eftersom jag var rätt så inspirerad av min abstinens från min pojke så gick det faktiskt väldigt bra. Min lärare tyckte om den och min pojke också :D så nåt har jag gjort rätt!

Anyways, precis efter mitt förra inlägg, det igår alltså, föll jag nerför trappen. Vad kan man säga...jag är jäkligt klumpig ibland :( så nu har jag ont i hela kroppen och höften är stel som jag vet inte vad...

Tänkte bjuda på en bild som jag håller på med åt min pojkvän. Den är fortfarande på skiss-stadiet och föreställer mig och min pojkvän :) 



GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! <3

Hoppsan, jag slumrade visst till ett tag...

Ursäkta, har glömt bort bloggen lite! :(

Jag har gått med på att ställa ut mina bilder på Kulturens hus på vår skolas utställning...jag undrar vad jag har gett mig in i! Självklart är det jätteroligt och så men samtidigt känner jag lite hets över att få bilder färdiga. Okej det är ett tag kvar men ändå. :/

Hur som helst, idag har jag inte gjort så mycket. Har varit ovanligt uttråkad...men ikväll så ska jag umgås med trevliga människor och äta godis, ostnachos och vem vet vad vi hittar på! 
Jag fick mig ett gott skratt idag då min pappa drev med en snubbe som ringde för att han ville göra en undersökning eller nåt liknande xD 

Konversationen var ungefär såhär:

Undersökaren: Jag ringer från panelen för att göra en undersökning...
Pappa: Panelen? Där brukar jag äta! En jättefin restaurang!
Undersökaren: Öh...men vi är ett företag som gör undersökningar...
Pappa: Jaha. Och vad undersöker du då?
Undersökaren: ...
Pappa: Kan jag få din fakuteringsadress? Så jag kan ta betalt för all tid som du berövat mig. Tusen kronor i minuten.
Undersökaren: Va...? Men...?
Pappa: Är det dyrt kanske? Ja...men det är det jag tar. 
Undersökaren: ...
Pappa: *lägger på*

-slut-

Haha eftersom jag inte hörde allt som undersökaren sa så kan jag inte återge konversationen exakt. Min pappa är så random ibland och det är just därför jag älskar han!<3


Här har vi en bild som jag jobbar på. Som inte är färdig än. Ska rita till fötterna så det ser ut som han har skor på sig och färlägga samt lägga nån simpel bakgrund. Men jag blir bättre med ritplattan och jag är faktiskt rätt nöjd med färläggningen på denna, trots att jag gillar originalskissen av den här bilden bättre :/

HEJ HOPP SÅ LÄNGE!

RSS 2.0