DA:2

Ni får ursäkta får dålig uppdatering!! Har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna...som läxor och Dragon age 2...hehe

Sitter hos mormor och morfar nu eftersom mina föräldrar är i stugan. Ska dock hem imorrn och spela in ett reportage till skolan samt lana lite med Saki ;)
Och jag är väldigt trött just nu haha så jag ska faktiskt gå och
lägga mig =)
Eumm..ska försöka uppdatera imorgon bitti om jag hinner!!!


<3


 God natt!! (^__^)

デュラララ!!




こんばんは! (Konbanwa!) Någon som har hört talas om Durarara?
Om inte så rekommenderar jag verkligen denna underbara anime! Jag har inte skrattat så mycket på länge! Durarara har massor av intressanta karaktärer, en intressant plot med inslag av lite övernaturligt, legender, lite oskyldig kärlek och självklart en hel del fighter och action!


''Durarara!!'' handlar om en pojke vid namn Mikado som längtar efter ett mer spännande liv. Inbjuden av sin gamla vän Kida flyttar Mikado till Tokyo och börjar på en skola i Ikebukuro. Hans vän Kida varnar honom för några människor som Mikado bör hålla sig borta ifrån; en våldsam man klädd som bartender, en skum kille vid namn Izaya och ett gäng som kallas för Dollars. Under sin första dag ser han också en vandringssägen, ''The black rider'' som sägs vara huvudlös. 

Själv tycker jag väldigt mycket om karaktärerna i serien eftersom att dem har så egna personligheter, sin egen bakgrund och sitt eget liv. Under seriens gång får man veta allt mer och mer om alla olika karaktärer och fördjupa sig i dem. Men mina favoriter i Durarara!! är absolut:


Orihara Izaya

Han verkar veta allt om alla och ger oftast information för sitt eget nöje. Han påstår sig älska alla människor förutom Shizuo Heiwajima. Han sätter folk i obekväma och miserabla situationer bara för att se deras reaktioner och han har lätt för att förutspå hur människor kommer att reagera. Han är oftast den som startar bråk och konflikter men håller sig i skuggorna och observerar istället för att själv delta.



Shizuo Heiwajima

Med sin övermänskliga styrka och våldsamma natur är det svårt att tro att han inte gillar våld överhuvudtaget. När han blir arg så agerar hans kropp som av instinkt och slår ner eller kastar allt i sin väg, utan att han kan göra något åt det. Han har hatat Orihara Izaya sedan första gången han såg honom och vill inget hellre än att slå ihjäl honom.


Selty/Celty

Celty, också känd vid namnen ''The black rider'' och ''The headless rider'' är en Dullahan från Irland som kom till Japan för att leta efter sitt stulna huvud. Trots sin övermänskliga styrka så är hon inte riktigt lika stark som Shizou. Hon jobbar som en underground kurir och har alltid på sig en hjälm när hon är ute. Hon kommunicerar genom en PDA. Hon är väldigt oskyldig och blir lätt generad, dessutom är hon extremt rädd för trafikpoliser.

Celty, Shizou och Izaya är som sagt mina favoriter i Durarara!! eftersom att deras personligheter och egenheter gör dem så intressanta. (≧▽≦) 

Om ni gillar anime som innehåller mycket komedi och action så är detta defenitivt en anime för er! ★★★



Oyasumi! (′▽`)


おやすみなさい

Det blir inget långt inlägg nu för jag är helt slut efter japanskan.
Det var den sista lektionen i termin 2 men nästa vecka börjar jag termin 3!!!
Lycklig människa!!! Som vanligt blev det mycket skratt och vi pratade om massa andra saker än tecken och grammatik. Vi fick också pröva på origami och lära oss olika konstiga Kanjitecken. Det var jätteroligt! ★★★

Jag har inte så mycket att skriva om just nu för jag är jättetrött och kan knappt tänka klart. Jag ber om ursäkt men jag lovar att jag ska skriva ett längre och intressantare inlägg imorrn. So stay tuned! Under tiden kan ni ju göra som jag och gå och lägga er i tid! Jag känner mig väldigt lättad över att jag inte har psykologi imorrn. Jag älskar psykologi men det är väldigt skönt att få sova ut ibland, vilket jag märkligt nog inte hann med alls under lovet!!! (._.)



OYASUMI! ( ´ ▽ ` )

This is who I am


Även om man förändras så finns alltid grunden kvar.

God kväll!



Disneyfilmer är något som jag har växt upp med och som man kan säga också har format mig som person, en del av mig i alla fall. De är vackra, dramatiska, spännande och har helt underbara historier! Jag älskar verkligen de gamla traditionella tecknade Disneyfilmerna. I de nya filmerna känns det som att den gamla passionen och dramatiken inte finns kvar! Det känns som att de bara är gjorda för att få in så mycket pengar som möjligt och inte för att berätta en historia med ett viktigt budskap!!! ( ̄- ̄)

Jag skulle nog säga att mina favorit Disneyfilmer är Ringaren i Notre Dame, Skönheten och odjuret och Mulan. Tycker att de har väldigt fina budskap som att man inte ska behandla folk orättvist bara för att de är annorlunda och att man inte ska diskriminera folk för att de är av ''fel'' kön osv. 



Den enda nya animerade filmen av Disney som jag verkligen tycker om är Trassel, den som handlar om Rapunzel. Den är rolig och innehåller de där traditionella musikaliska delarna och faktiskt till min förvåning; dramatiska/ledsamma scener!!! (゜o゜) Dock så är det ju en barnfilm så man kan ju inte förvänta sig att den ska vara jättedramatisk!

I APPROVE! 
(^□^)






Good night all you crazuuh people☆!

Nothing left to remember




Fortfarande lite poetisk. ( ゚▽゚)
Sitter för tillfället på skolan och väntar på idrott så tänkte skriva ett inlägg senare.
( ̄へ ̄)

Life's simply not easy


Känner mig lite poetisk.

(^∇^)やぁ!



Någon som har varit en stor inspirationskälla för mig i flera år är Park young hee, en koreansk ulzzang och modell för ett klädföretag vid namn Saigo.

Jag önskar verkligen att jag kunde läsa koreanska för då hade jag köpt allt i hela affären. Park young hee har en så fin stil, jag älskar hennes kläder och så ser hon jättebra ut! Hon ser faktiskt lite ut som en kille. Hon är så snygg!!! ( ´ ▽ ` )

Ulzzang är ett populärt sydkoreanskt begrepp som betyder ''best face'' eller ''good-looking'', vilket innebär att se bra ut. Ulzzangs har ofta liknande drag som stora ögon och väldigt blek hy som ofta men inte alltid beror på att de använder redigering, mycket smink, lösögonfransar & cirkellinser. Vissa är mer extrema än andra och själv tycker jag att de mer naturliga är mycket snyggare.

Många Ulzzangs plastikopererar sig i ansiktet för att se bättre ut och i vissa fall hjälper till och med deras familjer att spara ihop pengar till det. Jag tycker att det är ganska sjukt. Jag skulle inte vilja att mitt barn plastikopererade sig, speciellt inte när de är så unga och faktiskt redan ser bra ut!!! (#゚Д゚)

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★



Självklart finns det manliga ulzzangs också!(^_-) 




Versailles

Är överlycklig just nu! Såg just på Uppcon 11:s hemsida att ett av mina favorit Visual kei band ska komma till Uppcon och jag kommer att se dem!Gaaah!



En väldigt bra början på veckan, tihi. På tal om Uppcon så taggar jag jättemycket inför att cosplaya trots att jag inte kan bestämma mig vem jag ska cosplaya i år.

Kaito från Vocaloid var planerat men jag är fortfarande inte säker
, beror väl lite på om jag orkar sy hans kläder. Inte för att dem egentligen är speciellt avancerade...men jag är helt enkelt inte så bra på att sy. Hehe....


Kaito cosplay ^  (*___*)

Cosplay är ungefär som Halloween, man klär ut sig. Skillnaden är dock att man klär ut sig till anime eller spelkaraktärer och att man kan göra det precis när man vill. Det är troligast att man ser cosplayare i närheten av ett konvent för här i Sverige är det inte så många som cosplayar till vardags.

Crossplay kallas det när en tjej eller en kille cosplayar en karaktär av det motsatta könet.  Det är faktiskt väldigt vanligt både i Japan och här i Sverige. Många av de cosplayare jag har sett crossplayar och jag själv cosplayar bara manliga karaktärer.

Här har vi några exempel på Crossplay:




Jag avundas deras episka utseende (≧▽≦)♡ 

När jag tittar på de här bilderna blir jag bara ännu mer taggad på att cosplaya!
Jag vill börja sy nu på en gång! Blir tyvärr lite svårt då jag inte äger någon symaskin och måste åka till farmor för att kunna sy. (  ゚_ゝ゚)


Back to reality

God kväll!☆

Har haft en väldigt trevlig helg med min älskling ( ̄▽ ̄)♡ Och som vanligt har vi inte direkt gjort något utan vi har bara haft det mysigt och sett film. Självklart slank det ner lite daim-glass och några bananer, haha. Jag försöker vara nyttig och har slutat med godis och chips, men lite glass känns okej vid speciella tillfällen.
(^_-)

Anledningen till att jag slutat äta sånna onyttigheter är just för att det inte är bra för mig, speciellt eftersom jag i princip är sockerberoende och blir jättetrött, lättutråkad och är sötsugen 24/7. Dessutom vill jag få min kropp i form eftersom jag gått upp ganska mycket i vikt på senaste tiden och jaa... jag vill helt enkelt bara få en plattare mage och känna mig nöjd med mig själv. Jag har inga planer på att svälta mig eller sluta äta  mat. Verkligen inte! Mat är livsviktigt och att skippa måltider är absolut inget alternativ, självklart är det ju väldigt ohälsosamt också. 

Hur som helst så har det gått rätt så bra hitills. Istället för godis och chips så äter jag massor med frukt och dricker té! Och jag känner mig faktiskt redan piggare och fräschare!


Imorrn är det skola och jag känner mig väldigt oförberedd men det kommer att bli kul å se ifall någon känner igen mig nu när jag är blondin! God natt! (^∇^)

Nattmackan Mos


Tycker det är lägligt att jag lägger upp lite bilder från när Moa var på besök. ( ゚▽゚)
☆★☆

Först lite bakverk







Dock bara jag på bilderna när vi bakade kladdmuffins eftersom att Mos var alldeles för upptagen med att leka papparazzi! ( ̄ー ̄)

☆★☆



Vi sprang ut och lekte lite i snön också och jag fick en hel del bra bilder på Mosigos. Stolt fotograf!! (^▽^)







Min vackra kvinna! ε≡ ( ̄∇ ̄)  Ständigt hungrig, ständigt på vift, Alltid en klippa att luta sig mot
Godnatt mina kära vänner!(≧▽≦)

Hemma från stan :)

( ´ ▽ ` )ノ タダイマァ

Det var trevligt på stan och Emma hakade också på :) Vi har sprungit runt halva stan och jag har köpt en ny jacka och en finfin halsduk i skottsrutigt tyg (^∇^) 
Sen mötte vi min syster som beslutade sig för att följa med också en stund och efter det så gjorde vi inte så mycket mer. Nu är jag hemma igen och sitter framför datorn som vanligt;)

Och så här ser jag ut nu med mitt blonda hår och mina nya kläder! ( ̄▽ ̄)



Vad tycker ni?

Stan med Ellin0r

Först och främst har jag något att berätta: JAG ÄR BLOND! Det känns helt fel och jag får en chock varje gång jag ser min spegelbild. Jag antar att jag kommer vänja mig snart. Hur som helst så är det första steget tillbaka till mitt blåa hår om min kära mor tillåter! <.< haha jag borde egentligen chilla lite med att bleka och misshandla mitt hår ännu mer...men jag är en otålig quinna. När det gäller mitt hår iaf ;)


För det andra så ska jag på stan med Elly idag! Förhoppningsvis hittar jag något trevligt att köpa med mig hem :D men vi får se, ska försöka hålla i pengarna ändå :)


BE RIGHT BACK ;D

Systeryster<3

Sitter hemma hos min syster i hennes och hennes pojkväns lägenhet. Ska sova över här i natt så det är tur att jag har internet;) Snart väntas gomiddag i form av kyckling och ris!

Har inte uppdaterat dom senaste dagarna eftersom jag haft finbesök av Mosigos<3 Vi har sprungit runt ute och fotat, bakat och sett massa film så jag har helt enkelt inte haft tid till att skriva något här! Men nu är jag tillbaka:)

Ska ladda upp lite bilder så snart som möjligt, blev en hel del fina faktiskt, dock mest på mosis<3 :)





Hejhopp alla glada! =)

RSS 2.0